tirsdag 12. januar 2010

Dåpskjole

Nå er dåpskjolen som jeg heklet for snart 2 år siden klar til å brukes igjen. Denne gangen er de blå silkebåndene byttet ut med rosa. Må innrømme at jeg er veldig stolt over å ha heklet den selv:)

8 kommentarer:

 1. Kjempefin ! Godt å se at at den blir brukt !

  SvarSlett
 2. Nyyydelig dåpskjole - og av erfaring vet jeg at det er gøy andre liker kjolen så godt at de har lyst til å bruke den også :-)

  SvarSlett
 3. Noe så vakkert! Det er utrolig koselig at flere barn blir døpt i samme kjole. De to eldste nevøene mine ble riktignok fortørnet over at lillebroren skulle ha på seg KJOLE i dåpen. De ble ikke blidere av å bli fortalt at de hadde hatt på seg samme kjolen da de selv ble døpt.

  SvarSlett
 4. Kjempeflott dåpskjole!! Vi har en dåpskjole som er sydd, men jeg syns de som er heklet og strikket er mye flottere på!

  SvarSlett
 5. Nydelig dåpskjole. Tror den bli etterspurt i årene fremover når det kommer nye tilskudd til familien.

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Å ja, nydelig dåpskjole. Kjekt når en har laga det sjøl. Eg har sydd to dåpskjolar, den eine for 22 år sidan og den andre for knapt 20 år sidan. Den første var ein litt smal kjole, derfor sydde eg nr 2. Den har vore brukt til alle i familien som har blitt døpt dei siste 20 åra :)

  SvarSlett
 7. Nydelig arbeid! Arvestykke dette...

  SvarSlett
 8. For en nyydelig dåpskjole!! :)

  SvarSlett